hulp bij zoeken

 

Op de website Nieuwbouwwijzer.nl kunt u alle nieuwbouwprojecten van Nederland zoeken, die momenteel te koop en / of te huur staan. Ook kunt u zoeken naar nieuwbouwprojecten die in ontwikkeling zijn en in de toekomst te koop en / of te huur zullen worden aangeboden.

U kunt nieuwbouwprojecten zoeken door een plaats in te vullen of door een provincie aan te klikken op het landkaartje. Via de knop 'uitgebreid zoeken' kunt u ook op projectnaam zoeken. 

Mocht u in een plaats zoeken waar geen nieuwbouwprojecten worden aangeboden, dan krijgt een landkaart te zien van de provincie waarin de plaats waarnaar u zocht ligt. Onder de de landkaart krijgt u een lijst te zien van de plaatsen in de desbetreffende provincie waar wel nieuwbouwprojecten zijn. Tevens wordt er getoond om hoeveel projecten het gaat.

Bij het zoeken naar een nieuwbouwproject kunt u aangeven of u op zoek bent naar een koop- of een huurwoning, in wat voor soort woning u interesse heeft, zoals een appartement of een rijwoning. Ook kunt u aangeven in welke prijsklasse u op zoek bent.

Door op de knop 'uitgebreid zoeken' te klikken kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Op deze manier kunt u snel vinden wat u zoekt.

 

Mocht u ondanks deze uitleg toch nog vragen hebben kunt u altijd cntact met ons opnemen via info@nieuwbouwwijzer.nl of tijdens kantooruren via 020 - 7173547.

 

Nieuwbouw in de provincies

 

 

 

 

Nieuwbouw in de grootste steden van Nederland