Op de hoogte van nieuwe projecten in Binnenmaas? Klik hier!

Het Raadhof - Faber

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw 's-Gravendeel, project Het Raadhof - Faber

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Het Raadhof - Faber
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 280.700 - € 280.700
oppervlakte 141 - 141 m²
perceeloppervlakte 126 - 126 m²
inhoud 527 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Marquis Makelaardij En Taxateurs
gemeente Binnenmaas

Informatie

In 's-Gravendeel (gemeente Binnenmaas) wordt het nieuwbouwproject Het Raadhof - Faber gerealiseerd. Dit is in de wijk 's-Gravendeel. Dit project omvat slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 280.700 tot € 280.700. De woningen hebben een oppervlak vanaf 141 tot ca. 141 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 126 tot 126 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Marquis Makelaardij En Taxateurs in 's-Gravendeel.

Andere nieuwbouwprojecten in Binnenmaas kunt u hier vinden: Nieuwbouw Binnenmaas

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 280.700
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
14Te Koop1261415274€ 280.700v.o.n. 
Achtertuin, SWK

Type: Faber
Wat een heerlijke plek om thuis te komen! Een ideale plek om vrienden te ontvangen, lekker te tafelen en er op uit te trekken. De verscheidenheid aan breedtes en optiemogelijkheden van deze woningen biedt u de mogelijkheid uw woondroom te verwezenlijken. De woningen liggen aan de Korte Smidsweg met aan de voorzijde een voetpad langs de groenstrook met
prachtige, monumentale bomen. Dit geeft een dorps gevoel in dit stukje van Het Raadhof.

De woningen zijn licht, open en zonnig van karakter. De architectuurstijl is zorgvuldig gekozen en sluit prachtig aan bij de omgeving. De plattegronden laten zien dat de
woning veel kwaliteiten biedt, waar u van kunt genieten. En het zorgvuldig afgewogen materiaalgebruik dient zeker niet vergeten te worden.

De kenmerken op een rijtje:
- diverse breedtematen;
- 121 m² tot 144 m² woonoppervlakte;
- gevarieerde gevelindelingen;
- ruime woonkamer met open keuken;
- ruime zolder (vrij indeelbaar);
- keuze uit diverse ruwbouwopties;
- zongeoriënteerde achtertuin op het oosten of zuiden.

Project: Het Raadhof
Sfeervol wonen in 's-Gravendeel

ABB heeft de door de gemeente Binnenmaas uitgeschreven prijsvraag voor de herontwikkeling van de voormalige gemeentehuislocatie in ’s-Gravendeel gewonnen met plan ‘Het Raadhof’. De locatie aan de Korte Smidsweg 22 in ’s-Gravendeel is karakteristiek, groen en gelegen in een dorpse setting. Ondanks deze kwaliteiten wordt het gemeentehuis al sinds 2010 niet meer gebruikt.

De plannen voor Het Raadhof bestaan uit een breed spectrum aan woningtypen voor verschillende doelgroepen. Waaronder diverse rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen. De nieuwe woningen krijgen een uitstraling die aansluit bij het unieke karakter van de locatie. Er is echter ruimte voor individuele woonwensen. Met een breed scala aan opties hebben kopers vele mogelijkheden om de woning aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren. Naast de bebouwing is er in de wijk bovendien voldoende plaats voor parkeren en recreëren. Het Raadhof is daardoor een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?