Op de hoogte van nieuwe projecten in Borsele? Klik hier!

De Blikken II - type F

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Blikken II - type F
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 209.900 - € 209.900
oppervlakte 110 - 110 m²
perceeloppervlakte 132 - 132 m²
inhoud 436 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
tweede makelaar Taxatiebur. En Makelaardij 'het Goeie Adres'
gemeente Borsele

Informatie

In 's-Heerenhoek (gemeente Borsele) wordt het nieuwbouwproject De Blikken II - type F gerealiseerd. Dit is in de wijk Borsele-West. Dit project omvat slechts 1 te koop staande rijwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 209.900 tot € 209.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 110 tot ca. 110 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 132 tot 132 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaardij Faasse & Fermont B.V. in Goes. U kunt ook terecht bij makelaar Taxatiebur. En Makelaardij 'het Goeie Adres'.

Andere nieuwbouwprojecten in Borsele kunt u hier vinden: Nieuwbouw Borsele

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 209.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Te Koop1321104363€ 209.900v.o.n. 

Type: type F
Deze woningen worden gebouwd op prachtige kavels met goede bezonning. Elke achtertuin is via een (gezamenlijke) achterom bereikbaar.
Dit woningtype biedt u een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden!
De woning is naar wens uit te breiden met een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Dat levert een extra grote woonkamer op. Aan de achterzijde is de tuin goed te bereiken door de tuindeur. Aan de voorkant van de woning is de goed bemeten keuken gelegen.
Kortom alle ruimte dus voor uw eigen woonwensen.
De ouderslaapkamer biedt ruimte voor hoge kasten en kan naar eigen inzicht zowel aan de voor- als aan de achterzijde gesitueerd worden. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel en biedt ruimte voor een tweede wastafel.
Op de tweede verdieping is een, met een vaste trap bereikbare, grote zolder gelegen met de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.
Een riante hobbyruimte/berging of 3e slaapkamer kan op de tweede verdieping worden gerealiseerd.
 


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Blikken II
’s-Heerenhoek is met ruim 1900 inwoners één van de grotere kernen van de Gemeente Borsele. Het dorp is ontstaan na de inpoldering van de Borsselepolder in 1616. De vroegere naam van dit dorp was Calishoek. In het centrum van het dorp staat de uit 1870 daterende neogotische kerk. Het dorp kent een zeer boeiend en rijk geschakeerd verenigingsleven. Vanuit ’s-Heerenhoek zijn de steden Goes en Middelburg gemakkelijk te bereiken. Via de nabij gelegen Westerscheldetunnel staat u binnen een mum van tijd in Terneuzen en Gent. Tenslotte ligt de Rijksweg A58 op slechts ca 10 autominuten waardoor de bereikbaarheid ideaal is te noemen.
In het allernieuwste uitbreidingsplan heeft AM Zeeland een project ontwikkeld bestaande uit diverse betaalbare woningen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?