Op de hoogte van nieuwe projecten in Niedorp? Klik hier!

Rijdershof - Mansardekap

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw 't Veld, project Rijdershof - Mansardekap

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Rijdershof - Mansardekap
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 269.000 - € 269.000
oppervlakte 112 - 112 m²
perceeloppervlakte 348 - 348 m²
inhoud 455 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bot Bouw Initiatief
makelaar Zwaan & Schouten Garantiemakelaars B.V.
gemeente Niedorp

Informatie

In 't Veld (gemeente Niedorp) wordt het nieuwbouwproject Rijdershof - Mansardekap gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 02 Oude-Niedorp. Dit project omvat slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 269.000 tot € 269.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 112 tot ca. 112 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 348 tot 348 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Zwaan & Schouten Garantiemakelaars B.V. in Schagen.

Andere nieuwbouwprojecten in Niedorp kunt u hier vinden: Nieuwbouw Niedorp

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 269.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Te Koop3481124554€ 269.000v.o.n. 
Tuin rondom

Type: Mansardekap
Begane grond
De royale en lichte woonkamer en -keuken hebben een gezamenlijk oppervlak van ca. 43 m2  en zijn standaard voorzien van  openslaande tuindeuren. In de woonkamer treft u tevens de trapkast , alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping. Verder is de begane grond voorzien van een ruime berging (ca. 10 m2), met de CV- en MV installatie en de wasmachine opstelplaats, een ruim toilet voorzien van een wandcloset en fontein.  Aan de voorzijde van de woningen kan een erker met luifel worden toegevoegd. Ook kan op de begane grond een slaapkamer en badkamer (voorzien van douche en wastafel) worden gerealiseerd.

Eerste verdieping
Hier is de woning voorzien van een zeer riante hoofdslaapkamer en twee ruime slaapkamers van ongeveer 9 m2. Centraal gelegen is de badkamer en de trapopgang. De badkamer biedt ruimte aan een wastafel en doucheruimte. Eenvoudig uit te breiden met een wandcloset en bijvoorbeeld een dubbele wastafel.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Rijdershof
Gezellig, sfeervol en dorps wonen

’t Veld met zijn ongeveer 2.650 inwoners, maakt deel uit van de jonge gemeente Hollands Kroon. Deze gemeente telt circa 47.500 inwoners en staat onder andere bekend om haar groene weiden, vergezichten, dijken en bloeiende bollenvelden. Het is een landelijke gemeente met veel veeteelt, landbouw, bollenteelt en kassenbouw.

’t Veld is centraal gelegen tussen Schagen en Heerhugowaard. Beiden bereikbaar in ongeveer 10 autominuten. Verder is er een goede verbinding via de N241 op de A7.

Naast een nieuwe basisschool en enkele winkels, waaronder een ‘eigen’ supermarkt, heeft ’t Veld een bloeiend verenigingsleven, met o.a. een tennis-, voetbal- en handbalvereniging.

Traditionele feesten in ’t Veld zijn de Kermis met Pinkster, Paaspop en nazomeren medio augustus.

Kortom gezellig, sfeervol en dorps wonen nabij Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

Het plan “Rijdershof” is gelegen op de locatie van de voormalige katholieke meisjesschool (Mariaschool) aan de Rijdersstraat in ’t Veld.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?