AM versterkt acquisitiekracht met komst Claudia Frankenreiter als ontwikkelingsmanager voor Metropoolregio Amsterdam

AM versterkt acquisitiekracht met komst Claudia Frankenreiter als ontwikkelingsmanager voor Metropoolregio Amsterdam

Claudia Frankenreiter (46 jaar) is in dienst getreden bij gebiedsontwikkelaar AM in de functie van ontwikkelingsmanager. Binnen het team van AM Noordwest gaat zij een belangrijke bijdrage leveren aan acquisities en nieuwe ontwikkelingen binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA) aan de hand van de maatschappelijke kernthema’s van AM: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy urban living & working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven.

De afgelopen jaren was Claudia als manager ontwikkeling werkzaam voor ontwikkelaar Timpaan en maakte deel uit van het management team. Daarvoor heeft Claudia onder meer als concept- en projectontwikkelaar bij MAB Development gewerkt. Claudia is afgestudeerd in Architektur & Design aan de Staatliche Akademie der Bildende Künste in Stuttgart.

Claudia Frankenreiter: “Mijn drijfveer bij projecten is het verbeteren van onze leefomgeving, op zowel ruimtelijk als ook sociaal-maatschappelijk vlak. Ik kijk ernaar uit om deze bijdrage ook bij AM te mogen leveren.”

Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest: “We zijn blij Claudia Frankenreiter te verwelkomen bij AM en dat zij haar kennis en ervaring gaat inzetten voor onze gebiedsontwikkelingen. Daarnaast zullen we de ervaring en contacten van Claudia benutten om hiermee onze positie in ons werkgebied te versterken en uit te breiden.”

 

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl