BAM Wonen levert 34 woningen op in fase acht van Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

BAM Wonen levert 34 woningen op in fase acht van Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

BAM Wonen heeft in opdracht van gebiedsontwikkelaar AM 34 woningen gerealiseerd in fase 8 van Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Fase 8 bestaat uit verschillende woningtypen, te weten 6 herenhuizen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande villa’s. Fase 8 is afgesloten met een succesvolle servicedag. Tijdens deze servicedag konden bewoners hun vragen stellen en werden ter plaatse de laatste opleverpunten aan de woning verholpen.

Er is zeer nauw samengewerkt met de zusterbedrijven; AM als gebiedsontwikkelaar, BAM Advies & Engineering voor de technische en constructieve uitwerking, BAM Infra voor het grondwerk en met alle co-makers. De kracht van deze vaste partijen en gezichten in de voorbereiding- en uitvoeringsfase heeft geresulteerd in minder dan één opleverpunt per woning en zeer tevreden bewoners.

De woningen

De 34 woningen hebben een variërend woonoppervlak van 155 m2 tot 187 m2 en zijn uitgevoerd in de populaire jaren dertig architectuurstijl. De architectuurstijl komt terug in de erkers, brede dakoverstekken en strakke lijnen. Het ontwerp is afkomstig Van Egmond Totaal Architectuur. Alle woningen zijn voorzien van een warmte- en koudeopslag-installatie. Hiermee wordt de warmte van de zomer benut om in de winter het huis te verwarmen en de kou van de winter wordt gebruikt om het huis in de zomer te koelen. Dit maakt de woningen duurzaam en toekomstbestendig.

Villapark Eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Wateringkade. Kenmerkend voor de villawijk is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse School. Deze ontwikkeling van AM omvat ruim 250 woningen, waarvan er nu 222 zijn gerealiseerd. Alle woningen zijn door BAM Wonen gerealiseerd.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl