BAM Wonen start verkoop negentien energiezuinige woningen Sterrendael in Slek

BAM Wonen start verkoop negentien energiezuinige woningen Sterrendael in Slek

BAM Wonen is gestart met de online verkoop van negentien energiezuinige woningen en één bouwkavel in het dorpje Slek in de gemeente Echt-Susteren. Het nieuwbouwproject Sterrendael wordt op het voormalige terrein van aardappelfabriek Star Potato gerealiseerd. Het project bestaat naast de bouwkavel uit negen vrijstaande woningen, zes levensloopbestendige seniorenwoningen en vier halfvrijstaande woningen. Naar verwachting start de bouw in het najaar van 2021.

Dorps wonen met oog voor de toekomst

Grenzend aan de bestaande kern van Echt in Midden-Limburg realiseert BAM Wonen de woningen die passen binnen de landelijke omgeving en het dorpse karakter van de gemeente Echt-Susteren. De energiezuinige woningen hebben een woonoppervlak van circa 110 tot 140 m² die, mede dankzij de ruim opgezette kavels, een fijn thuis bieden aan gezinnen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en garage of berging. Door de mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij hun manier van leven en zelfs de woning woonklaar te laten opleveren, kunnen kopers van deze woningen ook echt een thuis creëren. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau CroonenBuro5 en de prijzen zijn vanaf €340.000 tot en met €475.000 v.o.n.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen in werkelijkheid te ervaren en te laten uitvoeren.

Landelijk én verbonden

De gemeente Echt-Susteren ligt centraal tussen Roermond en Sittard-Geleen, het Belgische Maaseik en de Duitse plaatsen Waldfeucht en Selfkant. Het is letterlijk het smalste stukje Nederland. De oude dorpskern van Slek ligt nagenoeg tegen Echt aan. Diverse supermarkten bevinden zich op slechts enkele fietsminuten van de locatie. Andere gemakkelijk bereikbare voorzieningen in de kern van Echt zijn diverse basisscholen, een middelbare school, een NS-Station, een winkelgebied en diverse sport- en recreatieaccommodaties. Echt is direct aan de A2 gelegen op slechts een half uur rijden van Maastricht, Heerlen, Weert en Venlo. De locatie ligt niet ver van de N276 in een dorpse omgeving met landelijk karakter en haakt aan op de bestaande bebouwing langs de Dijkveldstraat en de Hoogstraat.

Hypotheek nieuwbouw

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl