ABN AMRO introduceert nieuw stappenplan naar duurzaamheid

ABN AMRO introduceert nieuw stappenplan naar duurzaamheid

Samenwerking geeft ABN AMRO de mogelijkheid voor het aanbieden van een persoonlijk stappenplan naar een duurzame woning.

ABN AMRO biedt iedereen die in gesprek is met een ABN AMRO hypotheekadviseur samen met duurzaamheidsexpert HomeQgo voortaan een persoonlijk stappenplan naar een energiezuinige woning. Het duurzaamheidsadvies van HomeQgo wordt volledig geïntegreerd in het advies van de adviseur. Hierdoor wordt het proces van oriëntatie tot het (eventueel) afsluiten van een hypotheek waarmee de verduurzaming gefinancierd kan worden, eenvoudiger gemaakt en wordt zowel de adviseur als klant ontzorgd.

Meer dan 80% van de ABN AMRO hypotheekadviseurs hebben het certificaat Adviseur Duurzaam Wonen behaald, en hebben daarmee ook de juiste kennis om het stappenplan goed met de klant te kunnen bespreken. Binnen een paar jaar verwacht ABN AMRO 100.000 stappenplannen aan hun klanten te  hebben aangeboden.

Naast deze oplossing voor de eigen hypotheekadviseurs, kijkt ABN AMRO ook naar mogelijkheden om het intermediair van duurzaamheidsadvies voor haar klanten te voorzien.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl