Imposant nieuwbouwkantoor ‘First’ klaar voor verhuur Q1 2016

Imposant nieuwbouwkantoor ‘First’ klaar voor verhuur Q1 2016

Rotterdam ondergaat al jaren een enorme metamorfose. De markthallen zijn inmiddels een trekpleister voor heel Nederland. Bij de kop van zuid met haar prachtige uitzicht worden diverse indrukwekkende kantoren, woningen, hotels, horecagelegenheden en winkels gerealiseerd. Station Rotterdam Centraal is nu ruim een jaar geleden opgeleverd, maar mag nog altijd gezien worden als één van de meest in het oog springende stations van Nederland.

Het kantoorgebouw First

Inmiddels is er een prachtig nieuwbouw kantoor gerealiseerd in het centrum van Rotterdam. Dit kantoor bevindt zich recht tegenover station Rotterdam Centraal. De naam van dit nieuwe kantoor in Rotterdam is First. De architecten hebben een bij het ontwerp moderne, internationale en toch klassieke stijl gecreëerd.

Duurzaamheid

Het nieuwe kantoor is gebouwd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Zo komt er een WKO-systeem om het gebouw energiezuinig op te warmen in de winter en te koelen tijdens de zomer. Door duurzaamheid centraal te stellen heeft First de BREEAM-classificering ‘Excellent’ behaald. Dat is één van de hoogst haalbare keurmerken voor duurzaamheid.

Het binnenplein

Bij het kantoor ontstaat op de begane grond een binnenplein. Dit plein wordt publiekelijk toegankelijk en vormt een mooie rustgevende overgang tussen het drukke gebied rondom het station en de woonwijk.

First is een mooie toevoeging op het bestaande kantooraanbod in Rotterdam en zal voor diverse bedrijven fungeren als uitstekende locatie om vanuit te werken. Vanaf Q1 2016 kan er gehuurd worden.

Bron: Flexas

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl