a.s.r. versnelt en digitaliseert aanvraagproces met DigiThuis hypotheek

a.s.r. versnelt en digitaliseert aanvraagproces met DigiThuis hypotheek

a.s.r. hypotheken breidt haar productaanbod uit met de nieuwe DigiThuis hypotheek. Vanaf vandaag kunnen alle hypotheekadviseurs met een aanstelling bij a.s.r. de DigiThuis hypotheek aanvragen via hun adviespakket. De hypotheek is geschikt voor klanten die maximaal 80% van de marktwaarde van hun woning willen financieren. Voor het aanvragen van de DigiThuis hypotheek kunnen klanten bij een adviseur terecht. Het voltooien van de hypotheekaanvraag verloopt snel en digitaal via een aparte App, de a.s.r. aanvraag versneller.

a.s.r. hypotheken voegt de nieuwe DigiThuis hypotheek definitief toe aan haar productaanbod. Dit is de eerste hypotheek waarbij de benodigde gegevens voor de hypotheekaanvraag rechtstreeks bij de benodigde bron worden opgehaald. Hiermee zet a.s.r. een nieuwe stap in de digitalisering van het hypotheekproces.

De adviseur dient een aanvraag in voor de DigiThuis hypotheek, waarna de klant via een App toestemming geeft aan a.s.r. om voor de aanvraag de benodigde informatie op te halen bij de diverse bronnen, waaronder bij MijnOverheid, MijnUWV, Belastingdienst en MijnPensioen. Dit bespaart zowel klant als hypotheekadviseur veel tijd, maakt het aanvraagproces sneller en vertaalt zich ook in een scherp rentetarief voor de nieuwe hypotheek. De rente tot 80% markwaarde is 1,75% voor 20 jaar vast.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl