Achmea brengt alle hypotheekmerken voor intermediair onder één dak bij Syntrus Achmea

Achmea brengt alle hypotheekmerken voor intermediair onder één dak bij Syntrus Achmea

Achmea wil de komende jaren groeien op de hypotheekmarkt. Om dat te bewerkstelligen wordt de dienstverlening aan het intermediair voor alle hypotheekmerken van Achmea ondergebracht bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance in Amsterdam. Dit geldt voor de merken Centraal Beheer, Woonfonds, Syntrus Achmea, Attens en Tellius.

“Het intermediair heeft daarmee één aanspreekpunt voor alle hypotheekmerken van Achmea”, zegt Bruno Oudega, directeur Hypotheken bij Syntrus Achmea. “Adviseurs kunnen voortaan voor alle Achmea-merken bij ons terecht; of het nu gaat om hypotheken voor het brede publiek of voor speciale doelgroepen, zoals zelfstandige ondernemers of de sector zorg en welzijn. Dit heeft geen gevolgen voor het contact met de consument. Dit blijft zoals het is.”

De nieuwe rol van Syntrus Achmea maakt deel uit van de eerder aangekondigde krachtenbundeling binnen Achmea op het gebied van hypotheken. Oudega: “Achmea Bank, Centraal Beheer en Syntrus Achmea slaan de handen ineen. Doelstelling is om door het benutten van schaalvoordelen en kennisbundeling klanten en intermediairs nog beter van dienst te zijn met passende en duurzame oplossingen.”

De hypotheekportefeuille van alle Achmea-merken samen had eind juni 2020 een omvang van circa 28 miljard euro. De komende jaren wil Achmea het marktaandeel op de hypotheekmarkt uitbouwen naar circa 5 procent.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl