Hypotheekadviseurs: Attens Hypotheken heeft beste midoffice

Hypotheekadviseurs: Attens Hypotheken heeft beste midoffice

Hypotheekadviseurs hebben Attens uitgeroepen tot de geldverstrekker met de beste midoffice in het tweede kwartaal van 2020. Attens Hypotheken worden verstrekt door een dochter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Sinds eind vorig jaar monitort CMIS Franchise (De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur) de dienstverlening per geldverstrekker, en kunnen adviseurs het aanvraagproces van elke hypotheekaanvraag beoordelen. Syntrus Achmea Hypotheken, dat in het eerste kwartaal bovenaan eindigde, kwam met een vierde plaats opnieuw in de top-5.

Volgens CMIS waren er in het tweede kwartaal grote verschillen tussen de geldverstrekkers. “Waar de ene aanbieder altijd binnen afgesproken tijdslijnen bleef, liepen bij andere de achterstanden op tot 10 of meer werkdagen. Uiteraard was er sprake van bijzondere omstandigheden door het thuiswerken, aanvullende vragen vanwege corona en de enorme aanvraagpiek in maart en april.”

Attens Hypotheken is ontwikkeld samen met PGGM&CO, de ledenorganisatie van PGGM. De hypotheek is exclusief beschikbaar voor de ruim 2,5 miljoen deelnemers van Pensioenfonds Zorg en Welzijn, dat ook de belegger is in de hypotheken

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl