Onderlinge ‘s-Gravenhage introduceert de ZilverHuis Hypotheek om langer zelfstandig thuis wonen mogelijk te maken

Onderlinge ‘s-Gravenhage introduceert de ZilverHuis Hypotheek om langer zelfstandig thuis wonen mogelijk te maken

Onderlinge ’s-Gravenhage (OG) lanceert de ZilverHuis Hypotheek: met dit product is het mogelijk om (een deel van) de overwaarde van een woning te verzilveren. De overwaarde kan gebruikt worden om een woning levensloopbestendig te maken. Zo kan de klant met het oog op de toekomst thuis in de vertrouwde omgeving blijven wonen.

De ZilverHuis Hypotheek sluit aan op de focus van Onderlinge ’s-Gravenhage die gericht is op zekerheid voor de langere termijn en de oude dag van haar leden. Seada van den Herik, directeur van OG: “De komende jaren richten wij ons op het ontwikkelen van producten en diensten die passen bij de behoeften van mensen in de tweede helft van hun leven. Daar is nog een hoop moois te ontdekken.” Onderlinge ’s-Gravenhage werkt zodoende ook aan een platform met aanverwante diensten om langer comfortabel en zelfstandig thuis wonen voor ouderen mogelijk te maken. Dit platform zal naar verwachting begin 2021 live gaan.

Nieuwe samenwerkingen

Onderlinge ’s-Gravenhage is voor ZilverHuis Hypotheek de samenwerking aangegaan met verschillende partners. Stater, de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland, ondersteunt alle aanvragen middels haar hypotheekplatformen en verzorgt het beheer van de hypotheken. Daarnaast werkt OG samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs verspreid door heel Nederland: De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Univé Het Groene Hart, Univé Noord en Van Bruggen Adviesgroep. Zij staan klaar om klanten advies te geven, afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie. Zij hebben ook een separate training van OG doorlopen gericht op de doelgroep.

Over Onderlinge ‘s-Gravenhage

OG is niet zomaar een verzekeringsmaatschappij. Ja, we hebben een kantoor, we hebben collega’s die alles weten over pensioenen en levensverzekeringen, we hebben een directie en we hebben een jaarverslag. We lijken dus net een gewoon bedrijf, maar dat zijn we niet. We zijn een club met leden. Leden die al sinds 1895 elkaars belang dienen. En we weten dat het leven om meer draait dan geld alleen. Daarom zijn we samen bezig met alles wat de tweede helft van het leven nog mooier kan maken. En dat doen wij vanuit onze kernwaarden: Samen, Zeker en Betrokken. Al 125 jaar.

1.9/5 - (42 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl