TAF en BNP Paribas Cardif slaan handen ineen voor ORV

TAF en BNP Paribas Cardif slaan handen ineen voor ORV

TAF schaart BNP Paribas Cardif als verzekeraar achter haar overlijdensrisicoverzekeringen. BNP Paribas Cardif heeft zich de afgelopen jaren gericht op verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en wil nu ook een rol spelen bij het risico op overlijden. De Nederlandse verzekeraar kiest voor een overlijdensrisicoverzekering met TAF vanwege de efficiënte processen en krachtige marktpositie van TAF. Met de toevoeging van BNP Paribas Cardif breidt TAF haar marktpositie nog verder uit.

TAF directeur Nicole Hollander: “We zijn trots dat BNP Paribas Cardif kiest voor TAF om toe te treden tot de Nederlandse overlijdensrisicoverzekeringsmarkt. BNP Paribas Cardif is de vijfde risicodrager achter de TAF Overlijdensrisicoverzekering, en de eerste Nederlandse. Met de toevoeging van BNP Paribas Cardif kunnen we nog meer Nederlanders het beste aanbod doen om hun nabestaanden te beschermen.”

Marieke van Zuien, commercieel directeur BNP Paribas Cardif: “Binnen ons specialisme, betalingsbescherming, richten wij ons dagelijks op het helpen van klanten en adviseurs met het verzekeren van risico’s op arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Maar ook het risico op overlijden gedurende de looptijd van de hypotheek vraagt om grote zorgvuldigheid en passende producten. Als specialist in betalingsbescherming willen we ook daar een rol in spelen, om verzekeringen toegankelijker te maken. Hiervoor hebben we de samenwerking opgezocht met één van de sterkste spelers in Nederland op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Zo zijn we direct aangehaakt bij het beste product in de markt en kan het intermediair rekenen op de efficiënte processen van TAF, met de zekerheid van een sterke Nederlandse risicodrager.”

Special en Personal ORV

BNP Paribas Cardif wordt risicodrager achter zowel de TAF Personal- als Special ORV. De TAF Special ORV heeft een ingekorte premiebetalingsduur van maximaal vijf jaar bij dalende kapitalen. Hierdoor is de premie over de totale looptijd lager dan bij de Personal variant. De TAF Personal ORV heeft een premiebetalingsduur die gelijk is aan de looptijd bij dalende kapitalen. Hierdoor is de maand- of jaarpremie lager dan bij de Special variant.

Voor elke klant een uitstekend aanbod

“Naast BNP Paribas Cardif, zijn Credit Life, Chubb Life, iptiQ en Quantum Leben risicodrager achter de overlijdensrisicoverzekering van TAF. Binnen de TAF Overlijdensrisicoverzekering vergelijkt de adviseur dus op eenvoudige wijze vijf verzekeraars. Hierdoor kan de adviseur elke klant een uitstekend aanbod doen, ongeacht leeftijd of verzekerd bedrag,” aldus Nicole Hollander.

Aangeboden via het intermediair

De TAF Overlijdensrisicoverzekering wordt exclusief aangeboden via het intermediair. Zij vragen de verzekering aan via de TAF Online rekentool of hun eigen hypotheekadviessoftware met HDN.

5/5 - (2 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl