Solid Finance financiert transformatie naar 15 ruime appartementen in Almere

Solid Finance financiert transformatie naar 15 ruime appartementen in Almere

In een gunstig gelegen wijk vlakbij het centrum van de gemeente Almere worden 15 ruime appartementen gerealiseerd. Dit voormalige kinderdagverblijf wordt getransformeerd tot een duurzaam woongebouw, omringd door veel groen en een dak vol zonnepanelen. Solid Finance verstrekte een lening voor de aankoop van dit pand en een bouwfinanciering voor Veldboom Vastgoed.

Fijn woon- en leefklimaat

Almere is een stad van moderne architectuur en bijzondere bouwwerken, omringd door vele stadsbossen. In 25 jaar tijd wist de gemeente het aantal inwoners te verdubbelen naar ruim 210.000 inwoners nu. Het inwoneraantal zal volgens prognose nog verder stijgen. Deze groei neemt een toenemende vraag naar woongelegenheid met zich mee. Door dit voormalige kinderdagverblijf te transformeren naar appartementen, wordt bijgedragen aan deze groeiende vraag. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over vloerverwarming en stadswarmte.

Combinatie van grootsheid en rust

Almere is een ideale stad voor mensen die in een grote stad willen wonen, maar ook willen genieten van de rust en natuur. Almere behoort tot de top tien grootste steden van Nederland en blijft groeien in woningen, werkgelegenheid en maatschappelijke voorzieningen. Daarnaast staat Almere bekend om de bijzondere natuurgebieden en de ligging aan het IJmeer, Markermeer en Gooimeer. Kortom, een ideale locatie voor een appartementencomplex, waar Solid Finance middels de financiering graag aan bijdraagt.

Veldboom Vastgoed

Deze transformatie wordt gerealiseerd door Veldboom Vastgoed. Veldboom Vastgoed bouwt al meer dan 15 jaar aan de toekomst en onderscheidt zich door een hoog niveau van projectontwikkeling, bouwkwaliteit en service. Voor de financiering van deze vastgoedontwikkeling wendden zij zich tot Solid Finance.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl