Timpaan en ketenpartners tekenen samenwerkingsovereenkomst BOSS te Almere

Timpaan en ketenpartners tekenen samenwerkingsovereenkomst BOSS te Almere

Op dinsdag 1 december jl. is de samenwerkingsovereenkomst getekend door de ketenpartners van nieuwbouwproject BOSS te Almere. Het team bestaat uit projectontwikkelaar Timpaan, een bouwcombinatie van ThuisinBouwen en Vastbouw, civiel engineer en aannemer Copijn – AW Infra, OOKarchitecten en de duurzame energiesysteemleverancier THE FCTR-E. Het project bestaat uit circa 65 villa’s die in verschillende fases in verkoop worden gebracht. De eerste fase gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop.

Je eigen bos

In het project BOSS gaan we het helemaal anders doen. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, gaan we namelijk een bos aanplanten én in het bos een duurzame villawijk bouwen. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. De kopers worden samen de eigenaren van een eigen bosrijk resort.

In BOSS draait alles om groen, bosrijk en toekomstgericht wonen. Het naastgelegen Cirkelbos trekken we door over de locatie en op die manier creëren we een duurzame omgeving, rijk aan flora en fauna, waarin gewoond, geleefd en beleefd kan worden. De wijk, de energiezuinige woningen en het openbare gebied worden daarbij klimaat-adaptief ontwikkeld. Van bospad tot baksteen bouwen we aan een nieuwe manier aan het toekomstige wonen.

Op de foto vlnr: John van der Ham (ThuisinBouwen), Ad Wijnhout (AW Groep), Martin Timmerman (OOKarchitecten), Ingeborg de Jong (Timpaan), Wim Lensink (Vastbouw) en Frits Verhoef (The FCTR-E).

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl