FRIS en dé Woonexpert starten samenwerking voor nieuwbouwprojecten in Metropoolregio Amsterdam

FRIS en dé Woonexpert starten samenwerking voor nieuwbouwprojecten in Metropoolregio Amsterdam

FRIS en de Woonexpert hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe strategie op het gebied van de nieuwbouwmakelaardij. In deze nieuwe strategie staat het vroegtijdiger starten van de marketing bij nieuwbouwprojecten en het verkoopproces optimaliseren op basis van woningmarktdata centraal. Met deze samenwerking speelt FRIS en de Woonexpert in op de snelle digitalisering van de nieuwbouwmakelaardij dienstverlening. Het doel is om een stapje meer te kunnen zetten in het persoonlijk contact met de klant.

Door vroegtijdiger het nieuwbouwproject te vermarkten ontstaat een er een dialoog met toekomstige bewoners. Dat levert bruikbare data op over de woonwensen en het zorgt voor input over het uiteindelijke woonproduct. “De afgelopen jaren was het vroegtijdiger vermarkten van nieuwbouwprojecten niet zo noodzakelijk, omdat de verkopersmarkt bijna alles wel deed verkopen. De komende jaren ben ik ervan overtuigd dat marketing relevant gaat worden in het bepalen van het commerciële succes van onze opdrachtgevers”. Aldus Robert Haagsma, directeur woningmakelaardij bij FRIS.

In een markt waarbij in de bestaande bouw nog altijd meer dan 60% wordt overboden is het prijsniveau van een nieuwbouwwoning nooit met 100% zekerheid in beton te gieten. Door hoogwaardig leadmanagement, dynamic pricing, de combinatie van klantdata met woningmarktcijfers en persoonlijk contact met de klant zijn FRIS en de Woonexpert in staat om binnen vooraf gecommuniceerde bandbreedte prijzen, de final pricing over te laten aan de markt. Zo ontstaan er verschillen in typologie, zonligging, balkongrootte etc. die van tevoren niet altijd te adviseren zijn. Het gevolg is; een hogere opbrengst en betere verkoopbaarheid, omdat ook potentiële winkeldochters zo tijdig worden gesignaleerd. “Wij zijn erg blij met FRIS in ons netwerk en vormen daarmee een ijzersterke combinatie in de nieuwbouwmakelaardij waar projectontwikkelaars op kunnen bouwen ”, aldus Arjan Veelers, algemeen directeur dé Woonexpert.

De samenwerking bestaat uit de nieuwbouwadviseurs van FRIS, KNAP Makelaardij en een team specialisten van dé Woonexpert.

5/5 - (3 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl