Combinatie Trebbe en Leyten verwerft ontwikkellocatie in Arnhem

Combinatie Trebbe en Leyten verwerft ontwikkellocatie in Arnhem

De familiebedrijven Trebbe en Leyten hebben samen de Mariendael-locatie aan de Heijenoordseweg 9 te Arnhem verworven. De combinatie won de door het Johanna Kinder Fonds uitgeschreven tender, nadat het gebruik als schoollocatie was beëindigd. Het gebied wordt in de komende jaren ontwikkeld tot een groene leefomgeving, met circa 100 woningen, in een mix van huur- en koopwoningen.

Naast appartementen bestaat het plan uit tweekappers en vrijstaande woningen.

De ligging in de bosrijke omgeving van Groot Klimmendaal biedt toekomstige bewoners een unieke kans onderdeel te worden van een lommerrijke en natuur-inclusieve woonomgeving. Door het parkeren zoveel mogelijk inpandig op te lossen en het toevoegen van een groene laag blijft de bijzondere atmosfeer van het gebied behouden.

De huurwoningen worden door Trebbe en Leyten in belegging genomen, hierdoor is er sprake van een langdurige verbintenis met de omgeving.

Trebbe en Leyten zijn voor het stedenbouwkundig plan ondersteund door Bureau RROG uit Amsterdam. Het Johanna Kinder Fonds werd geadviseerd door Royal HaskoningDHV.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl