Singelstaete

Singelstaete

Aan de Windsingel in Barendrecht worden 26 luxe appartementen ontwikkeld, stijlvol en duurzaam. De appartementen voldoen aan alle eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen appartementen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen. U kunt zelf bepalen hoe uw appartement er straks van binnen uit komt te zien. Laat u te zijner tijd inspireren door onze specialisten die u ideeën kunnen aanrijken. Het project is zonder twijfel een opvallende verschijning.

Het appartementengebouw, met zijn luxe uitstraling, staat in een parkachtige omgeving met zijn voeten in het water. Vandaar dat de naam ‘Singelstaete’ voor de hand lag. Nagenoeg alle appartementen hebben een buitenruimte op het zuiden of het westen. Dat is niet alleen gunstig voor de bezonning, maar ook voor het uitzicht.

Ook binnen ademt het gebouw licht en luxe. Door de ruime opzet van de centrale hal, met grote vides en een groot atriumdak, is er altijd voldoende daglicht en contact met buiten.

Algemene kenmerken van de appartementen:
• De appartementen zijn duurzaam en gasloos.
• Het centrum en diverse voorzieningen bevinden zich op loopafstand.
• Woonoppervlakte variërend van 101 m2 tot 208 m2.
• Royaal (dak)terras variërend van 19 m2 tot 98 m2.
• 1 of 2 privé parkeerplaatsen in afgesloten stallingsgarage onder het gebouw.

MAKELAAR
Delta NVM Makelaars

 

Energie vergelijken? Maak gebruik van de energievergelijker Energiewijzer.nl

Nieuwbouwwijzer.nl