Wethouder Luijendijk geeft startsein voor bouw project ERF357 aan de Voordijk in Barendrecht

Wethouder Luijendijk geeft startsein voor bouw project ERF357 aan de Voordijk in Barendrecht

Op woensdag 19 december 2018 vierden kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van woningbouwproject ERF357 in Barendrecht. Als officiële handeling sloeg wethouder Peter Luijendijk van de gemeente Barendrecht de ‘eerste’ paal.

KIKX Development B.V. is de uitdaging aangegaan om de stilgevallen plek aan de Voordijk nieuw leven in te blazen. Het resultaat is de succesvolle ontwikkeling ‘ERF 357’ . De woningen worden gebouwd door Mattone Bouwbedrijf B.V., naar verwachting zullen de woningen in het najaar van 2019 worden opgeleverd.

De naam `ERF357` verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De buitenruimte werd ontworpen door een landschapsarchitect. Dankzij de kleinschaligheid van het project en doordat het erf slechts één toegangsweg heeft, zijn rust en veiligheid gewaarborgd. Het gerenommeerde architectenbureau MoederscheimMoonen kreeg de opdracht een uniek ontwerp te maken met een architectonische knipoog naar tijden van weleer. Voor impressies van dit bijzondere project kunt u kijkje nemen op de site www.erf357.nl

In juli 2017 startte KIKX Development BV de succesvolle verkoop van de luxe design woningen gelegen aan de welbekende historische Voordijk in Barendrecht. De architectuur is modern, maar refereert aan de boerderijstijl. De bijzondere woningen waren dan ook in een mum van tijd verkocht. Er doet zich nu echter een unieke kans voor de woningzoeker voor want door omstandigheden is de woning Voordijk 355-B (bouwnummer 6) opnieuw in verkoop gekomen.

Feestelijk gestart

Alvorens de Wethouder de heistelling betrad om de eerste paal te slaan hebben de wethouder en Sjoerd Harsveldt van KIKX Development BV zich gericht tot de toekomstige bewoners en overige betrokkenen. Nadat de paal in de grond zat was er tijd om elkaar nader te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje wat perfect werd verzorgd door 2rent4You.

Bent u de laatste koper en viert u wellicht dadelijk het hoogste punt van de bouw mee? Heeft u interesse in deze laatste woning aan de Voordijk 355b (bouwnummer 6) neem dan contact op met https://www.bremmer.nl/ die ook de verkoop van de reeds verkochte woningen van dit bijzondere project tot stand bracht.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl