BPD Ontwikkeling en BAM Wonen ondertekenen overeenkomst voor realisatie 79 woningen Meander Noord fase 2 in Bergen op Zoom

BPD Ontwikkeling en BAM Wonen ondertekenen overeenkomst voor realisatie 79 woningen Meander Noord fase 2 in Bergen op Zoom

BPD Ontwikkeling en BAM Wonen hebben de overeenkomst ondertekend voor de realisatie van 79 woningen in Meander Noord fase 2 in Bergen op Zoom. In fase 2 worden 44 koopwoningen en 35 vrije sector huurwoningen gerealiseerd in de nieuwbouwwijk de Markiezaten, een unieke woonwijk in Bergen op Zoom. De woningen zijn gelegen in een groene omgeving met het centrum van Bergen op Zoom binnen handbereik. Op woensdag 20 mei start de online verkoop van de 44 sfeervolle twee-onder-één-kap-woningen.

De Meander Noord fase 2

De woningen uit de BAM Wooncollectie kenmerken zich door een traditionele oud-Hollandse uitstraling met stijlvolle details, naar een ontwerp van architect Benedict Kraus. De gevels zijn afwisselend in rood/bruine baksteen en wit uitgevoerd, wat de wijk een gevestigde uitstraling geeft. Het groene binnenhof en het water aan de rand van het plangebied maken deze woonomgeving ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte, zonder het comfort van dagelijkse voorzieningen te hoeven missen.

Koopwoningen

Het woningaanbod bestaat uit twee verschillende woningtypen, allebei uitgerust met een lucht/water warmtepomp en zonnepanelen. De grootte varieert tussen 129 m2 en 137 m2 GBO en een perceeloppervlak variërend van 210m2 tot 341m2. De prijzen zijn vanaf € 343.000,- tot en met € 384.000,- v.o.n. Alle woningen beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein en een aangebouwde garage. Toekomstige kopers hebben de keuze uit diverse indelingsvarianten en uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de woning geheel naar wens kan worden ingedeeld. BAM Wonen start naar verwachting eind 2020 met de bouw van de 44 koopwoningen. De bouwtijd bedraagt circa een jaar. Meer informatie over het plan en de woningen is beschikbaar op: www.nieuwbouw-markiezaten.nl/de-meander

Persoonlijk wonen

Kopers krijgen de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Homestudios. Dit experience center inspireert en faciliteert toekomstige bewoners om persoonlijk én met gemak van een nieuw huis, hun thuis te maken. Samen met een persoonlijke woonadviseur worden persoonlijke voorkeuren besproken, om zo de woning geheel naar wens af te maken en indien gewenst (volledig) woonklaar op te laten leveren.

Huurwoningen

In juni start BAM Wonen met de bouw van de 35 huurwoningen die ondergebracht worden in het huurfonds van BPD Woningfonds. Het betreft twee typen rijwoningen in traditionele oud-Hollandse stijl.

De Markiezaten

De ontwikkeling van Meander Noord fase 2 is onderdeel van de grootschalige gebiedsontwikkeling van De Markiezaten. De twee belangrijkste uitgangspunten van BPD Ontwikkeling zijn ‘Actief’ en ‘Buitenleven’. Dat betekent dat groen, water en ruimte centraal staan in deze nieuwbouwwijk, gecombineerd met een ruime keuze aan voorzieningen en goede bereikbaarheid van de wijk.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl