Bouw Huismerk huizen Culemborg gestart

Bouw Huismerk huizen Culemborg gestart

Recent is Heijmans gestart met de bouw van 14 huizen in de uitbreidingswijk Parijsch Zuid in Culemborg. Het betreft acht eengezinshuizen die volgens het Heijmans Huismerk woningbouwconcept worden gerealiseerd en zes twee-onder-één-kappers. De huizen zijn onderdeel van de 134 huizen uit de eerste fase van Parijsch Zuid. Deze fase is een samenwerking tussen de gemeente Culemborg, Mourik Groot Ammers (samen CV Parijsch) Van Arnhem Ontwikkeling, Van Wanrooij Projectontwikkeling en Heijmans. Alle huizen zijn inmiddels verkocht.

De huizen komen te liggen aan de Wouter uten Goylaan in de uitbreidingswijk Parijsch Zuid aan de westkant van Culemborg. De wijk wordt ontwikkeld met grote aandacht voor woonsferen, materiaalkeuze, parkeervrije zones, detaillering en duurzaamheid. De gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding van de Heijmans Huismerk huizen maakt het onder andere voor starters aantrekkelijk om wooncarrière te maken.

Naast de ontwikkeling in Parijsch Zuid heeft Heijmans in samenwerking met de CV Parijsch al diverse andere nieuwbouwplannen in Parijsch Noord en Parijsch Centrum gerealiseerd. Daarmee is veel kennis en ervaring opgedaan over de Culemborgse markt. Het brede scala, van vrije kavels met collectief particulier opdrachtgeverschap en conceptbouw met het Heijmans Huismerk, maken dat aantoonbaar. De ontwikkeling in de Culemborgse uitbreidingswijk Parijsch past in de strategie van Heijmans om in te zetten op de verscheidenheid aan woonwensen van de Culemborgers en mensen uit de omgeving.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl