BAM Wonen voegt met Hof van Haag 51 energiezuinige woningen toe aan De Uithof in Den Haag

BAM Wonen voegt met Hof van Haag 51 energiezuinige woningen toe aan De Uithof in Den Haag

Na fase 1 ontwikkelt en bouwt BAM Wonen 51 duurzame nieuwbouwwoningen in het project Hof van Haag fase 2, in de groene wijk De Uithof in Den Haag. De tweede en daarmee laatste fase van Hof van Haag bestaat uit een diversiteit aan ruime, energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Naar verwachting start de bouw eind 2021. De verkoop start op 22 april 2021

Net als de 49 woningen van fase 1, zijn de 51 woningen van fase 2 uitgevoerd in zowel jaren dertig als moderne architectuurstijl uit de BAM Wooncollectie. De 15 herenhuizen hebben een woonoppervlak van 160 m2 tot 169 m2 en variëren van een tussenwoning tot een hoekwoning met garage. De 34 twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlak van 160 m2 tot 163 m2 zijn voorzien van een sfeervolle erker of een ruime garage. De twee vrijstaande woningen met een woonoppervlak van 173 m2 zorgen met hun moderne stijl voor een mooie variatie binnen het woningaanbod van Hof van Haag.

Flexibel en energiezuinig

Er zijn mogelijkheden om de woning uit te breiden en de indeling te laten aansluiten bij de woonwensen. De voortuinen zijn minimaal vijf meter diep en hebben, afhankelijk van het woningtype, één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen hebben of een berging in de achtertuin, of een garage. Een deel van de woningen grenst met de achtertuin aan het water.

Alle woningen worden standaard afgewerkt met badkamer en toilet. De woningen worden uitgerust met een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler. Door deze installatie worden de woningen voorzien van warmte en warm tapwater. Daarnaast krijgen de woningen een lage temperatuur vloerverwarming en is het dak voorzien van enkele zonnepanelen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het wooncomfort van de toekomstige bewoners.

Projectnaam Hof van Haag

Het woord Hof is niet zomaar gekozen: wonen in Hof van Haag voelt straks als wonen in de groene achtertuin van Den Haag. Op de plaats waar nu de Haagse wijk De Uithof is gelegen bevond zich lang geleden de buitenplaats (oftewel een buitenhof) van een cisterciënzer abdij. De abdij en de buitenhof zijn lang geleden verdwenen, maar wat blijft op deze prachtige locatie zijn het gevoel van ruimte, buiten en rust wat bewoners van Hof van Haag straks zullen ervaren.

De wijk De Uithof

De Uithof is een groene, ruim opgezette en waterrijke woonomgeving aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, gelegen in de groene buffer op de grens van de stad en het dorpse karakter van het Westland. Deze ligging (tussen stad en strand, waar stedelijke schwung, natuur en dorpse gezelligheid elkaar ontmoeten) is een belangrijke karakteristieke eigenschap van Hof van Haag.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en beleven zij een complete woonervaring, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken. Homestudios is een samenwerking van BAM en vele partners op het gebied van wonen.

5/5 - (1 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl