MAARTENMakelaardij opent nieuwe vestiging in Den Haag

MAARTENMakelaardij opent nieuwe vestiging in Den Haag

Nadat de Rotterdamse makelaar in januari 2021 aankondigde het succesvolle concept verder in Nederland te gaan uitrollen, opende het bedrijf MAARTENMakelaardij per 5 mei jl. officieel de deuren van de eerste Haagse vestiging. Algemeen directeur MAARTEN Groep, Herjan Rook: ‘Het is heel prettig om te zien dat dit volgens planning verloopt. Naast de 5 vestigingen in regio’s Rotterdam en Dordrecht zijn we trots om ook in de hofstad te gaan starten. We verwachten heel veel van de Haagse markt’.

Met vestigingsleider Elisa Nieuwenhuijzen aan het roer zullen zij zich richten op aan- en verkoop in de Haagse woningmarkt. Elisa: “De eerste tekenen zien we en de eerste transacties zijn al gedaan. Binnenkort starten we met de verkoop van een fraaie parterre. Ik heb er heel veel zin in om de MAARTEN methode ook hier te gaan uitrollen en ben ervan overtuigd dat het een succes gaat worden”.

De succesformule van MAARTENMakelaardij is vooral gebaseerd op de specifieke inzet van verschillende social media kanalen. Herjan: “Naast het gebruiken van de bekende tools, weten wij de kracht van social media inmiddels zó te benutten, dat je ervan verzekerd kan zijn dat wij sneller, een betere koper voor je huis vinden. Ook voor woningzoekenden is het een interessant concept, want onze volgers zijn eerder op de hoogte van ons aanbod.” De opening van de zevende vestiging zal overigens niet lang op zich laten wachten: in juni vestigt MAARTENMakelaardij zich namelijk ook in Amsterdam.

Over MAARTENMakelaardij

Het bedrijf is in 2009 in Rotterdam opgericht door de heren Maarten Broekman en Herjan Rook. Vanaf het begin al legt het bedrijf een sterke focus op marketing en met name social media. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een groep van 35 professionals en heeft de onderneming een 6-tal vestigingen verdeeld over Rotterdam, Drechtsteden en Den Haag. In november is Erik de Voogd als partner toegetreden tot het bedrijf. MAARTENMakelaardij zal zich gaan vestigen in de grotere steden van het land.

 

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl