Nieuwbouwproject Hof van Haag in de wijk De Uithof in Den Haag 100% verkocht

Nieuwbouwproject Hof van Haag in de wijk De Uithof in Den Haag 100% verkocht

BAM Wonen heeft de laatste woning verkocht van 49 duurzame en energiezuinige woningen in nieuwbouwproject Hof van Haag fase 1 in de groene wijk De Uithof in de gemeente Den Haag. Hof van Haag bestaat uit een diversiteit aan luxe, ruime en energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Naar verwachting start de bouw van fase 1 in het derde kwartaal van dit jaar. Na fase 1 bouwt BAM Wonen nog 51 duurzame nieuwbouwwoningen in fase 2. Ook deze woningen zijn allemaal verkocht of staan onder optie.

De woningen

De 49 woningen in jaren dertig en moderne architectuurstijl uit de BAM Wooncollectie hebben een woonoppervlak van circa 160 m2 tot ruim 170 m2. Alle woningen worden standaard afgewerkt met badkamer en toilet. Er zijn diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden en de indeling optimaal te laten aansluiten bij de woonwensen. De voortuinen zijn circa vijf meter diep en hebben, afhankelijk van het woningtype, één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen hebben of een berging in de achtertuin of een garage. Een deel van de woningen grenst met de achtertuin aan het water.

Duurzaamheid

De woningen worden uitgerust met een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler. Door deze installatie worden de woningen voorzien van warmte en warm tapwater. Daarnaast krijgen de woningen vloerverwarming en er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het wooncomfort van de toekomstige bewoners.

Homestudios

Kopers krijgen voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en beleven zij een complete woonervaring, voordat ze hun nieuwe woning betrekken. De toekomstige bewoners van Hof van Haag hebben al een keuze gemaakt voor de bouwkundige opties. Zo hebben veel bewoners gekozen voor een uitbouw en extra zonnepanelen op het dak.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl