Stevast Baas & Groen en BPD verkopen appartementengebouw in Den Haag

Stevast Baas & Groen en BPD verkopen appartementengebouw in Den Haag

Stevast Baas & Groen heeft in samenwerking met gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development) een appartementengebouw verkocht aan het Bouwinvest Residential Fund. Het gaat om 30 gasloze en energieneutrale nieuwbouwappartementen in Den Haag. Het merendeel van de appartementen wordt verhuurd in het midden huursegment.

Het appartementengebouw van zes verdiepingen met in totaal 30 appartementen is gelegen aan het water aan de Guido van Dethstraat aan de rand van de wijk Wateringse Veld. De woningen komen dichtbij de wijkvoorzieningen en zijn goed bereikbaar met auto en OV.

Het gebouw wordt uitgerust met een duurzaam energiesysteem, namelijk een Warmte-Koude Opslag (WKO-)installatie. Elke woning krijgt een eigen warmtepomp en boiler die worden aangesloten op een collectieve bron in de bodem. Verder worden de woningen voorzien van eigen zonnepanelen. De woningen zijn hiermee energieneutraal (EPC van maximaal 0,0), wat wil zeggen dat de energie die nodig is om de woning comfortabel te houden, het zogenaamde gebouwgebonden gebruik, nul is.

De realisatie is in handen van Vastbouw Oost B.V. De appartementen worden naar verwachting eind 2020 opgeleverd.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl