Hoogste punt bereikt bij Bocage in Echt

Hoogste punt bereikt bij Bocage in Echt

Met het bereiken van het hoogste punt is er een nieuwe mijlpaal bereikt in de realisatie van fase 4 van het project Bocage te Echt. Iedere dag krijgen de 17 levensloopbestendige woningen van fase 4 meer vorm. Voor de toekomstige bewoners, de gemeente Echt-Susteren en Hurks alle reden om hier samen bij stil te staan.

Bewoners, gemeente en Hurks heffen het glas op een mooie toekomst!

Onder meer in aanwezigheid van een groot aantal kopers, wethouder Hub Meuwissen en een afvaardiging van Hurks werd feestelijk stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt van Bocage fase 4. Voor de toekomstige bewoners meteen een mooie gelegenheid elkaar weer eens te ontmoeten.

Het programma werd afgetrapt door projectdirecteur van Hurks Stefan de Ruijter. Daarna was het woord aan wethouder Hub Meuwissen en projectleider van Hurks Bas Louwers. Wethouder Hub Meuwissen vertelt enthousiast: “De buurt ontwikkelt zich steeds meer tot een prachtige plek om in te wonen en voorziet daarmee in een grote behoefte in onze gemeente. De gemeente Echt-Susteren vindt het namelijk belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen, leven en werken in het smalste stukje van Nederland. Bocage raakt steeds verder af en dat draagt bij aan de leefbaarheid in onze gemeente”. Vervolgens was het tijd om de vlag te hijsen en het glas te heffen op een mooie toekomst voor de bewoners in hun nieuwe woning in Bocage.

De 17 levensloopbestendige gezinsbungalows zijn geschakeld of vrijstaand en worden traditioneel gebouwd met een sterk duurzaam karakter. Nieuw in fase 4 zijn de grotere bungalows met 3 slaapkamers en 2 opbouwmogelijkheden. De toekomstbestendige woningen zijn 94 m² tot 125 m² groot en hebben allemaal een fijne tuin en een eigen parkeerplek. De woningen zijn gasloos en energievriendelijk en komen te liggen in een groene omgeving.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl