Eerste heipaal geslagen Gouden Greep te Gouda

Eerste heipaal geslagen Gouden Greep te Gouda

In nieuwbouwwijk Westergouwe te Gouda is Bouwonderneming Stout afgelopen week gestart met de realisatie van de eerste 58 woningen van project Gouden Greep. De prognose is dat er begin tweede kwartaal 2021 gestart zal worden met opleveren. De verkoop van fase 2, bestaande uit 21 woningen, is op 3 juni jongstleden gestart. De eerste verkoopgesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

In het plan worden in totaal circa 91 woningen gerealiseerd. De woningen kennen een traditionele stijl, met mooie gevelelementen, klassieke kleuren metselwerk en grote raampartijen. Bijna alle hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen worden voorzien van een gezellige erker. De architectuur is van de hand van Schippers Architecten BNA uit Den Haag. Kijk voor meer informatie op: www.gouden-greep.nl

Over Gouden Greep

Gouden Greep is gelegen in de fonkelnieuwe wijk Westergouwe. Een plek te midden van veel groen en water. Een plek waar u heerlijk zal wonen. Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Door het plaatsen van een eigen installatie in iedere woning en het gebruik van zonnepanelen zijn bijna alle woningen in het plan ‘nul op de meter’. Geen energiekosten meer. Zo houdt u flink wat geld over per maand! Met het centrum van Gouda en de steden Rotterdam en Den Haag op korte afstand is het gras hier dus écht een stuk groener. Dat is direct voelbaar op weg naar uw nieuwe huis. U beleeft het groen, het water en de ruimte. Hier komt u écht thuis. Een Gouden Greep.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl