Start verkoop fase 3 Gouden Greep

Start verkoop fase 3 Gouden Greep

Op 22 juli a.s. starten we met de online verkoop van fase 3 van nieuwbouwproject Gouden Greep! Deze wijk is gelegen in de fonkelnieuwe Goudse wijk Westergouwe. Een plek te midden van veel groen en water waar u heerlijk zult wonen. De prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Door het plaatsen van een eigen installatie in iedere woning en het gebruik van zonnepanelen zijn bijna alle woningen in het plan ‘nul op de meter’. Met het centrum van Gouda en de steden Rotterdam en Den Haag op korte afstand is het gras hier dus écht een stuk groener. Dat is direct voelbaar op weg naar uw nieuwe huis. U beleeft het groen, het water en de ruimte. Hier komt u écht thuis. Een Gouden Greep.

De derde en laatste fase van Gouden Greep bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woningen zijn gesitueerd aan De Griendakker. Aan de achterzijde grenzen de kavels aan het water. Een extra bijkomstigheid: het groene Polderhart van Westergouwe is in slechts enkele passen bereikbaar! Het Polderhart is gelegen ten zuid-westen van Westergouwe II en sluit tevens aan op de Groen-Blauwe-zone. De natuur ligt hier letterlijk aan uw voeten!

Vanaf 22 juli a.s. zullen de verkoopinformatie en verkoopprijzen van fase 3 online beschikbaar zijn. Ook kunt u zich vanaf die datum inschrijven voor een woning naar keuze. Er vindt geen inschrijfperiode plaats. Na inschrijving zal één van de makelaars contact met u opnemen. Voor vragen over de verkoopstukken kunt u contact opnemen met één van de makelaars.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl