Officiële paal start bouw 19 eengezinswoningen Park Waterrijk fase 4

Officiële paal start bouw 19 eengezinswoningen Park Waterrijk fase 4

Op woensdag 27 mei is, onder toeziend oog van het projectteam van projectontwikkelaar Stevast Baas & Groen en bouwbedrijf De Langen & Van den Berg, de start van de bouw officieel ingeluid door het slaan van de officiële paal.

Normaal gesproken wordt het slaan van de officiële paal gevierd met alle toekomstige bewoners en de bij het project betrokken partijen, maar in de huidige tijd is dit helaas niet mogelijk. Om dit heugelijke moment toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben alle kopers een toepasselijk presentje ontvangen. Gedurende de bouw zijn er meerdere mijlpalen die aanleiding geven tot een feestje. Indien de overheidsmaatregelen het toelaten zal bij één van deze mijlpalen alsnog een feestelijke bijeenkomst worden georganiseerd, waarbij met alle kopers en betrokkenen alsnog getoost kan worden op dit mooie project.

Park Waterrijk fase 4 is de voorlaatste fase in dit nieuwbouwproject en heeft met rijwoningen, waterwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning een divers aanbod. Met de bouw van deze fase worden 19 woningen aan de wijk toegevoegd. Momenteel zijn wij alweer druk bezig met de ontwikkeling van de volgende, en tevens laatste, fase. Dit plan, genaamd Wester Ende, bestaat uit 8 zeer royale twee-onder-één-kapwoningen met een statige architectuur.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl