Start bouw Park Waterrijk fase 3

Start bouw Park Waterrijk fase 3

Donderdag 18 oktober heeft de officiële start van de bouw van 18 woningen in Park Waterrijk in Hekelingen plaatsgevonden. Wethouder Igor Bal van de gemeente Nissewaard sloeg samen met de jarige Milan (toekomstige bewoner van fase 3) de officiële paal van het project. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis overhandigde Stevast Baas & Groen een cheque aan non-profitorganisatie ZOA.

Park Waterrijk fase 3 bestaat uit 18 eengezinswoningen, verdeeld over twee vrijstaande woningen, acht twee-onder-één kap woningen en twee rijen van vier-onder-één kap woningen. Bijzonder aan het project is de ligging: aan de groene rand van het dorp, nabij uitgestrekte polders en schitterende natuur.
Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant de groene polders van Nissewaard en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.

In het kader van deze feestelijke gebeurtenis heeft Stevast Baas & Groen een donatie gedaan aan ZOA. Deze non-profitorganisatie helpt mensen die als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp hun huis zijn kwijtgeraakt. Mede met het geld dat door Stevast Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA een school in Darfur bouwen.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl