BAM Wonen start verkoop 67 appartementen De Weef in Helmond

BAM Wonen start verkoop 67 appartementen De Weef in Helmond

BAM Wonen start op woensdag 8 juli met de online verkoop van 67 koopappartementen in het project De Weef in hartje centrum Helmond. De Weef bestaat uit drie in hoogte variërende, iconische gebouwen en wordt gerealiseerd in het onlangs geopende Burgemeester Geukerspark. De gebouwen worden omgeven door de Zuid Willemsvaart en het groene park met de Aa, de beekloop die bij de aanleg van het park weer bovengronds is gaan stromen.

Groen en exclusief

De Weef bestaat uit 67 koopappartementen, verdeeld over drie gebouwen, variërend van twee- tot vierkamerappartementen van circa 80 m² tot maar liefst 125 m² en enkele exclusieve appartementen van circa 145 m² tot 158 m². Alle woningen hebben een luxe afwerking en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken alle appartementen over riante buitenruimten, een eigen parkeerplaats en extra berging in het souterrain. De koopsommen zijn vanaf €299.000,- tot en met €709.000,- v.o.n.

Het ontwerp is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen VFO architecten, buro Lubbers en BAM Wonen en kenmerkt zich door organische lijnen en veel ruimte voor groen. Zo gaan de gebouwen op in het Burgemeester Geukerspark en vice versa. Het appartementencomplex met halfverdiepte parkeergarage is bestemd voor het midden- en hogere koopsegment, met grote buitenruimtes en toepassing van de nieuwste duurzame technieken.

Start verkoop en Meet & Greet

Op woensdag 8 juli a.s. start de online verkoop van de 67 luxe koopappartementen. Voor het beantwoorden van vragen wordt ook een Meet & Greet georganiseerd op zondag 12 juli bij Hotel West Ende, Steenweg 1 te Helmond. In verband met de Covid-19 maatregelen is het reserveren van een ticket voor deze Meet & Greet verplicht.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen in werkelijkheid te ervaren en uit te laten voeren. Zo helpt Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl