MyOwnHome, Kroon & De Koning en Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

MyOwnHome, Kroon & De Koning en Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

MyOwnHome, Kroon & De Koning en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht ondertekenen overeenkomst voor ontwikkeling in De Volgerlanden. Op maandag 12 januari is door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, MyOwnHome en Kroon & De Koning de overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van 32 woningen in de wijk De Volgerlanden.

MyOwnHome De Volgerlanden

De locatie van MyOwnHome Volgerlanden ligt tussen de Krommeweg, Ambachtsezoom en Sophialaan. Er worden 24 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kap/vrijstaande woningen gerealiseerd.

Toekomstige kopers kunnen de woning zelf ontwerpen en samenstellen. Ze hebben hierbij de keuze uit diverse indelingen en afwerkingen. De woningen zijn bovendien heel betaalbaar: een eengezinswoning met een grootte van 108 m2 is al verkrijgbaar vanaf € 179.000,- v.o.n.

MyOwnHome woonconfigurator

In de basis wordt al een complete woning aangeboden. Maar de koper krijgt de gelegenheid om met behulp van de woonconfigurator zijn woning geheel naar eigen smaak te wijzigen en/of uit te breiden. Zo kan de koper kiezen uit verschillende kapvormen, kleuren metselwerk en breedte- en dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voorgevel als achtergevel, maar ook de plattegronden kunnen gewijzigd worden. Tot slot zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een Frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapellen of dakramen en diverse energiepakketten. Voldoende keuzemogelijkheden om de eigen woonwensen te vertalen naar een definitieve droomwoning.

Informatie

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en Kroon & De Koning en zal worden gerealiseerd door Kroon & de Koning uit Zwijndrecht. Beide bedrijven zijn onderdeel van VolkerWessels.

Naar verwachting zullen de woningen na de zomer in verkoop gaan. Een start bouw voor eind 2015 is haalbaar.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl