Samenwerkingsovereenkomst realisatie 135 woningen De Volgerlanden-Oost Hendrik-Ido-Ambacht

Samenwerkingsovereenkomst realisatie 135 woningen De Volgerlanden-Oost Hendrik-Ido-Ambacht

Projectdirecteur De Volgerlanden Henk Huisman en Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van 135 woningen. Het gaat om het project De Volgerlanden-Oost in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Volgerlanden-Oost is onderdeel van de gebiedsontwikkeling De Volgerlanden. Het stedenbouwkundigplan is door adviesbureau OD205 in samenwerking met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht opgesteld.

De 135 grondgebonden woningen worden in de periode 2019-2022 gerealiseerd. Hierbij wordt het Koninklijke VolkerWessels PlusWonen concept toegepast. De uitvoering van het project is in handen van bouwbedrijf Kroon & De Koning uit Zwijndrecht (ook onderdeel van Koninklijke VolkerWessels).

PlusWonen

PlusWonen is dé oplossing om levenskwaliteit in de bebouwde omgeving duurzaam te vergroten. Met dit slimme totaalconcept voor moderne woningbouw komen opdrachtgevers tot woningen die de gehele omgeving positief beïnvloeden. En bewoners krijgen een uitgesproken gezonde, veilige en comfortabele leefomgeving. Een optelsom van individuele, maatschappelijke en ecologische pluspunten: dát is PlusWonen, en dát is de meerwaarde die VolkerWessels wil leveren.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl