BAM Wonen start bouw tweede fase Bergh & Boszicht in Hilversum

BAM Wonen start bouw tweede fase Bergh & Boszicht in Hilversum

BAM Wonen is gestart met de bouw van 24 energiezuinige en gasloze woningen in het project Bergh & Boszicht in de gemeente Hilversum. Voor BAM Wonen is deze tweede fase een mooi vervolg op de eerste fase in het succesvolle project Bergh & Boszicht, dat in januari 2019 is opgeleverd.

Bergh & Boszicht fase twee bestaat uit 24 woningen, waarvan 6 twee-onder-een-kapwoningen en 18 rijwoningen. De woningen worden gebouwd in een sfeervolle en karakteristieke jaren dertig architectuurstijl, met duurzame en onderhoudsarme materialen. Het regenwater van daken en verhardingen wordt geïnfiltreerd in de bodem. Zo ontstaat ook een duurzame waterhuishouding. De verwachte oplevering vindt in het eerste kwartaal van 2021 plaats.

De twee-onder-en-kapwoningen in Hilversum liggen aan een groenstrook waarmee de wijk een natuurlijke uitstraling krijgt. De gehele wijk is omsloten door deze ingerichte groenstrook en grenst aan de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden en de natuurgebieden Anna’s Hoeve en het Laarder Wasmeer.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers ontvingen voor de indeling en afwerking van hun woning een uitnodiging voor een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en complete woonervaring, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken. Homestudios is een samenwerking van BAM en vele partners op het gebied van wonen.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl