Start verkoop 21 royale en gasloze woningen Bergh & Boszicht in Hilversum

Start verkoop 21 royale en gasloze woningen Bergh & Boszicht in Hilversum

BAM Wonen start donderdag 16 mei met de verkoop van 21 woningen in Bergh & Boszicht fase 2 in Hilversum. Het project bestaat uit twaalf luxe twee-onder-een-kap woningen en negen ruime rijwoningen. De kavels variëren van 141 m² tot 308 m². Een aantal van de twee-onder-een-kapwoningen ligt direct aan een park. Deze woningen hebben een parkeerplaats op eigen grond. Alle woningen zijn energiezuinig en worden gasloos gebouwd met een standaard EPC van 0,4. Bovendien kunnen de woningen verder worden verduurzaamd naar een EPC van 0, waardoor ze het certificaat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouwwoning kunnen krijgen. De verkoopprijzen starten vanaf € 455.000,- v.o.n. voor een eengezinswoning en € 670.000,- v.o.n voor een twee-onder-een-kapwoning.

Verkoopmanifestatie

Op 22 mei zijn geïnteresseerden van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom op de verkoopmanifestatie op de bouwplaats in Anna’s Hoeve. Tijdens de verkoopmanifestatie staat het voltallige verkoopteam van Bergh & Boszicht klaar om vragen over het project en de woningen te beantwoorden. Het bouwterrein is gelegen aan de Minckelersstraat tegenover huisnummer 175 in Hilversum.

Bergh & Boszicht

Bergh & Boszicht ligt heerlijk rustig in de nieuwe wijk Anna’s Hoeve aan de rand van Hilversum. Er zijn twee verschillende woningtypes, beide gebouwd in karakteristieke Oudhollandse architectuur. Bergh & Boszicht ligt op het mooiste plekje in Anna’s Hoeve. De wijk, gelegen aan de rand van de stad, is volop in ontwikkeling en krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. Vanaf Anna’s Hoeve zit je binnen 10 minuten in het gezellige centrum, maar ook ben je zo in de mooie omringende natuurgebieden.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl