Ondertekenen overeenkomst vakantieresort in Landsmeer

Ondertekenen overeenkomst vakantieresort in Landsmeer

De samenwerkingscombinatie Resort Breeck (Blauwhoed, Dutchen en Gooische Hart Recreatie) heeft een koop- en anterieure overeenkomst gesloten met de Gemeente Landsmeer voor de realisatie van het vakantieresort ‘BREECK’ te Landsmeer. Daarmee geeft de gemeente invulling aan de wens om toeristische en recreatieve activiteiten in Landsmeer te stimuleren.

Het resort ligt goed bereikbaar nabij de ring A10 en het recreatiegebied Het Twiske. De opzet van het resort past goed in het landschap van Landsmeer met veel water en groen uit de polder. Daarmee ontstaat een bijzondere verblijfsaccomodatie dat de verbinding maakt naar de polderrijke omgeving. De energiezuinige vakantieverblijven zullen deels in hout worden uitgevoerd en daarnaast is het park klimaatadaptief en natuurinclusief. Op deze manier wordt invulling geven aan de hoge duurzaamheidsambitie. Voor de vormgeving tekende Prosman Architecten. Res & Smit ondersteunt de samenwerkingspartners bij de ontwikkeling.

Participatie

Na het tekenen van de koop- en anterieure overeenkomst wordt het participatieproces gestart. Gesprekken met direct betrokken partijen, een online participatieplatform en informatieavonden worden georganiseerd. Dit participatieproces is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding voor het opstarten van het bestemmingsplanproces.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl