Start bouw 16 Huismerk huizen in Leeuwarden

Start bouw 16 Huismerk huizen in Leeuwarden

Toekomstige bewoonster Marijke Klijnstra verrichtte 12 november samen met wethouder Deinum van de gemeente Leeuwarden de starthandeling in de nieuwbouwwijk Blitsaerd. Samen maakten zij een begin van de bouwput voor de 16 nieuwe huizen die in Blitsaerd Haven worden gebouwd.

Vorig jaar is Heijmans met deze huizen in de verkoop gegaan. Het project bestaat uit 12 rijwoningen en 4 halfvrijstaande woningen. De huizen liggen op een prachtige locatie, aan de haven van de nieuwbouwwijk Blitsaerd. Er zijn nu 13 van de 16 huizen verkocht.

Het project Blitsaerd Haven van Heijmans ligt direct aan de Bonkevaart, het befaamde laatste deel van de Elfstedentocht. In Blitsaerd komen 400 nieuwbouwhuizen, waarvan Heijmans circa 45 ontwikkelt en bouwt. De Leeuwarder nieuwbouwwijk is ruim opgezet met veel groen en kavels aan het water. De eerste fase van Blitsaerd Haven met 16 huizen wordt medio 2014 opgeleverd. Heijmans heeft het plan opgezet in samenwerking met gebiedsontwikkelaar Wind Groep en de gemeente Leeuwarden.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl