Bouw appartementencomplex De Hofstede gestart

Bouw appartementencomplex De Hofstede gestart

In het centrum van Leusden is Janssen de Jong Bouw gestart met de bouw van De Hofstede. De Hofstede is een appartementencomplex dat wordt ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling en De Nieuwe Ontwikkelaars.

Sinds jaar en dag is Leusden in trek. Niet voor niets verbleven vroeger de rijke edelmannen uit de grote steden in de ‘Hofsteden’. Binnen deze boerderijen waren ‘Herenkamers’ ingericht om deze rijke toeristen te ontvangen. De edelmannen trokken naar Leusden om tot rust te komen in de prachtige natuur. Op deze plek, waar Leusden is ontstaan en waar vroeger der Hofsteden stonden, wordt nu een moderne variant gerealiseerd.

Het complex biedt ruimte aan 17 ‘Herenkamers’, kamers waar vroeger rijke lieden in de boerderijen verbleven om lekker even tot rust te komen. De nieuwe Herenkamers van De Hofstede hebben 3 of 4 kamers en wooncomfort die past bij de huidige tijd. Kortom, prachtige, ruime appartementen, waar het straks heerlijk wonen is. En dat op een zeer centrale plek, omringd door voorzieningen en vele recreatieve mogelijkheden.

Het ontwerp

‘De Hofstede’ bestaat uit een begane grond met daarboven vijf verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een eigen berging en de entree tot de appartementen. Deze is bereikbaar vanaf de Hamersveldseweg en het parkeerterrein. De begane grond wordt gecompleteerd door een commerciële ruimte. Op de verdiepingen is ruimte voor 17 uiteenlopende ‘Herenkamers’. 3- en 4-kamperappartementen in verschillende vormen en maten die alle op een hoek van het gebouw worden gerealiseerd om te zorgen voor extra lichtinval.

Op de vierde en vijfde verdieping liggen de Top-appartementen, de grootste appartementen van ‘De Hofstede’. De appartementen op de vijfde verdieping krijgen een geheel eigen karakter, doordat ze deels onder de kap van het gebouw liggen. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, in de vorm van een loggia, balkon of dakterras

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl