Heiwerkzaamheden Verreweg Nieuw Hollands Huis in Wilgenrijk gestart

Heiwerkzaamheden Verreweg Nieuw Hollands Huis in Wilgenrijk gestart

Nadat ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep vorig jaar startte met de verkoop van nieuwbouwproject Verreweg Nieuw Hollands Huis in Wilgenrijk te Maassluis, heeft bouwer De Langen & Van den Berg de bouwplaats reeds ingericht en zijn zij deze week gestart met de heiwerkzaamheden. Deze nieuwe buurt bestaat uit herenhuizen, twee-onder-een-kaphuizen, vrijstaande villa’s en appartementen. Allen bijzonder ruim en luxe uitgevoerd. Bovendien beschikt ieder huis over een meer dan riante buitenruimte. Dit alles bevindt zich in een unieke en wijds opgezette woonomgeving.

Verreweg Nieuw Hollands Huis

Het woongebied Wilgenrijk, waar Verreweg Nieuw Hollands Huis onderdeel van uitmaakt, is de schoonheid en kracht van Holland, in de meest pure vorm. Het gebied, dat gelegen is in Maassluis, is groen, waterrijk en landelijk. Lanen, straten en pleintjes gaan aangenaam op in het boomrijke, groene milieu. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. Wie hier woont, kiest voor een ontspannen manier van leven. Mét allure en diverse grote steden binnen handbereik.

Zeinstra Verbeek Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de ruime, luxe huizen en de appartementen. De huizen zijn ontworpen in oud-Hollandse stijl, met veel aandacht voor details. De huizen worden uitgevoerd met diverse ruwbouwopties en een luxe afwerkingspakket.

Bouw

In totaal worden er 22 huizen en 10 appartementen gerealiseerd. ABB selecteerde De Langen & Van den Berg voor de bouw van deze bijzondere huizen en appartementen. De partijen hebben al vaker met elkaar samengewerkt. Ook in deze bijzondere tijd gaan de bouwwerkzaamheden door. Medewerkers houden zich aan de RIVM-richtlijnen en kunnen met kleine aanpassingen de bouw voortzetten.

Normaal gesproken organiseert ABB altijd een feestelijk evenement op de bouwplaats. In het bijzijn van alle kopers wordt er getoost op een voorspoedige bouwperiode. Helaas kan dat op dit moment niet plaatsvinden. ABB hoopt in een later stadium alsnog alle kopers te kunnen uitnodigen binnen de bouwhekken. Tot die tijd kunnen kopers wel van buiten het hek naar hun huis kijken. ABB doet er alles aan om haar kopers toch een fijne bouwtijd te geven. De toekomstige bewoners worden via nieuwsbrieven en socialmedia-kanalen actief op de hoogte gehouden.

Geïnteresseerden maken nog kans!

Aan de laan Verreweg zijn nog enkele prachtige huizen beschikbaar. De makelaars staan voor u klaar om u, met inachtneming van de richtlijnen, te ontmoeten in de Woonwinkel van Wilgenrijk. Een digitale afspraak behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk de beschikbaarheid van de huizen op: www.nieuwhollandshuis.nl of wilgenrijk.nl/huizen.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl