Eerste overeenkomst Lievenshof

Eerste overeenkomst Lievenshof

Maandag 2 augustus is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst voor Lievenshof te Oud-Beijerland ondertekend. De komende weken worden meerdere handtekeningen gezet. De verkoop van het nieuwbouwplan Lievenshof kent een voorspoedige start, alle bouwnummers staan onder optie en zijn er al vele tekenafspraken gemaakt. De eerste overeenkomst van Lievenshof is getekend door de heer van den Heuvel en mevrouw Becht.

Lievenshof

Nieuwbouwproject Lievenshof bestaat in totaal uit 54 grondgebonden woningen verdeeld over diverse woningtypen. Zo worden er 36 ruime koopwoningen gerealiseerd bestaande uit eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen én een halfvrijstaande villa. Daarnaast worden er 18 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in uitstraling, woonoppervlakte en kaveloppervlakte. Het woonoppervlakte va de woningen varieert van circa 129 m² tot circa 173m².

Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc.

Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een lagere energierekening op!

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl