Start 259 nieuwe huizen in Pijnacker

Start 259 nieuwe huizen in Pijnacker

Heijmans start met de werkzaamheden voor 259 nieuwe woningen in Keijzershof in Pijnacker. Voor 135 woningen van deze ontwikkeling hebben Heijmans en belegger Bouwinvest een overeenkomst gesloten voor de afname. Bouwinvest neemt 78 appartementen af in de toren ‘MarQuant+’ en 57 grondgebonden huizen in het deelplan Boszoom, de contractwaarde bedraagt circa €23 miljoen.

De overeenstemming tussen de partijen en de gemeente maakt het mogelijk medio 2014 te starten met de bouw van de toren ‘MarQuant+’ en het carré ‘MarQuant’ bestaande uit 96 appartementen. De grondgebonden huizen voor Bouwinvest zijn van het Heijmans Huismerkconcept en worden begin 2015 opgeleverd. De verkoop aan particulieren is hiervoor reeds gestart.

Keijzershof

Keijzershof is een nieuwbouwontwikkeling aan de zuidzijde van Pijnacker waar in totaal circa 2.300 nieuwe huizen moeten komen. De realisatie loopt sinds 2007 en biedt ruimte aan bewoners die graag in de nabijheid van Rotterdam en Den Haag willen wonen, maar ook ruimte en rust zoeken. Naast de huizen zijn er in de wijk ook scholen en een sportclub te vinden. In 2013 leverde Heijmans het wijkwinkelcentrum Keijzersveste op inclusief 136 huizen en appartementen. De ontwikkeling van Keijzershof onderstreept de kracht van Heijmans als gebiedsontwikkelaar.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl