Eerste sleutel nieuwbouwproject Gewoon Dintel Ridderkerk

Eerste sleutel nieuwbouwproject Gewoon Dintel Ridderkerk

Afgelopen week kregen de eerste bewoners van Gewoon Dintel de sleutel van hun nieuwe huis. Na een bouwtijd van 7 maanden zijn alle woningen van het nieuwbouwproject in Ridderkerk klaar voor oplevering. Om dit heuglijke moment te vieren, overhandigde de uitvoerder, met inachtneming van de anderhalve meter afstand, de sleutel aan de eerste bewoners.

De kopers kunnen dus de verhuisdozen inpakken en beginnen met de inrichting van hun nieuwe huis. De betrokken verkoopmanager van ABB vertelt: ”De bouw werd eind april van dit jaar gestart en is volgens planning opgeleverd, ook al heeft de uitvoering plaatsgevonden in tijden van corona. De oplevering van een project is altijd een mooi moment. Je hebt bij de planvorming een bepaald beeld voor ogen, de ambitie om een wijk te maken waar je fijn en gelukkig woont, elkaar ontmoet, samen speelt en bovenal geniet. Dat is hier goed gelukt. Door de ruime opzet en het vele groen in de wijk, is dit bovendien een fijne plek om op te groeien. Ik wil ook de architectonische uitstraling onder de aandacht brengen. Het is mooi om te zien dat de oorspronkelijke ambities op dat gebied volledig zijn waargemaakt. De woningen sluiten goed aan op de directe omgeving. Het project is helemaal op zijn plaats. Gewoon Dintel is een project waar alle betrokken partijen trots op (mogen) zijn. Ik wens de nieuwe bewoners veel woongeluk toe!”

Plan Gewoon Dintel

De verkoop is eind september 2019 gestart. De interesse was groot en het project was snel volledig verkocht. De bijzonder ruime eengezinswoningen waren zeer geliefd en trokken vooral mensen vanuit de omgeving. In het plan zijn luxe rijwoningen gerealiseerd. Het ontwerp van RoosRos Architecten sluit perfect aan op de directe omgeving van dit stukje Bolnes en heeft tegelijkertijd een eigen karakter. De zandkleurige gevelstenen met een zachte toon sluiten goed aan op de bestaande woningen. Gewoon Dintel is een energiezuinig en gasloos woonplan geworden, dat goed aansluit op haar omgeving.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl