Koopovereenkomst Parkrijk De Wilgen ondertekend

Koopovereenkomst Parkrijk De Wilgen ondertekend

Op donderdag 24 oktober 2019 hebben wethouder Financiën, Energietransitie en Handhavingsbeleid Jeffrey Keus van de Gemeente Rijswijk en de heer Smit van Stevast Baas & Groen Vastgoed BV een koopovereenkomst getekend voor het realiseren van 43 eengezinswoningen in de duurzame wijk RijswijkBuiten in Rijswijk.

De Wilgen

Met het door Stevast Baas & Groen Vastgoed ontwikkelde plan De Wilgen worden er 13 hofwoningen, 12 verandawoningen en 18 stadsvilla’s toegevoegd aan het woningaanbod in deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. In De Wilgen kunnen bewoners stedelijk wonen, maar wel in een groene omgeving. Het Wilhelminapark is op loopafstand gelegen, deze groene omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht. De energie neutrale woningen worden op het gebied van duurzaamheid voorzien van zonnepanelen, driedubbele beglazing, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. Ook worden de woningen geheel compleet gerealiseerd, waarbij het duurzaamheidsysteem, de badkamer en een luxe keuken in de prijs zijn inbegrepen.

Wethouder Keus over het nieuwbouw plan: ‘Parkrijk wordt een wijk met een grote diversiteit aan woningen, zowel koop als huur. We zijn blij met dit plan en heten onze nieuwe bewoners van harte welkom in Parkrijk De Wilgen.’

Geïnteresseerden

De pre-sale van De Wilgen is op zaterdag 5 oktober jl. van start gegaan. Via www.parkrijk-dewilgen.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een woning. De verwachting is dat in het tweede kwartaal van 2020 gestart kan worden met de bouw van het plan.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl