Grote belangstelling Rotterdams nieuwbouwproject Diepeveen

Grote belangstelling Rotterdams nieuwbouwproject Diepeveen

In Rotterdam-West ontwikkelen Dudok Real Estate en Dura Vermeer een bedrijvig en divers woongebied. Op het terrein naast het iconische Diepeveengebouw komt een kleurrijke mix van compacte studio’s van circa 54 m2 tot royale stadswoningen van circa 160 m2 en alles wat daartussen zit. Sinds 8 november 2021 zijn de koopwoningen in verkoop en nu al zijn alle woningen gereserveerd of staan onder optie.

Een plek voor iedereen

Op Diepeveen komen vijf gloednieuwe woongebouwen aan het Rotterdamse Dakpark. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble. Het project bestaat uit 187 nieuwe woningen, waarvan 90 huur en 97 koop. Op Diepeveen wordt een mix van woningen aangeboden met een grote variatie in oppervlakte, woningtype en prijs. Een deel van de huur- en koopwoningen worden in het middensegment aangeboden.

“Het enthousiasme voor Diepeveen is groot dankzij de veelzijdigheid van het project. Diepeveen wordt een plek voor iedereen, een plek waar wonen, werken en ontmoeten samenkomt”, aldus Willem Froeling, Verkoopmanager bij Dura Vermeer. Inmiddels zijn alle koopwoningen van Diepeveen gereserveerd of staan onder optie. De woningen worden aangeboden inclusief een complete keuken, badkamer en toilet.

Startschot komst Diepeveen

Op vrijdag 19 november 2021 hebben Dudok Real Estate, Dura Vermeer Bouw Zuid West en de gemeente Rotterdam digitaal de handtekening gezet onder de koopovereenkomst van Diepeveen. Met de ondertekening verkoopt de gemeente Rotterdam de grond aan de ontwikkelcombinatie van Diepeveen.

Nieuw stukje stad

Diepeveen ligt in Rotterdam-West aan de voet van het Dakpark. Naast het (voormalig) haven- en industriegebied M4H, dat de komende jaren door Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam wordt ontwikkeld tot een nieuw stadsdeel om te wonen en werken. M4H vormt samen met RDM het Rotterdam Makers District, de plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Tegelijkertijd verbindt Diepeveen de woonwijken Bospolder-Tussendijken, historisch Delfshaven en Schiemond.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl