SAWA

sawa

Natuurlijk woon je in Rotterdam. In het eerste houten gebouw van Rotterdam. Een nieuw icoon op de Lloydpier. Een thuishaven waar je op adem komt. De stad ligt aan je voeten. Met hout en groen om je heen, uitkijkend op de stad en de Nieuwe Maas. Bewust van waar je bent en de uitdagingen waar de wereld voor staat. SAWA leeft.

De eerste 6 koopwoningen zijn tussen 13 en 19 juli te reserveren. Alle informatie staat nu online. De overige woningen gaan later in het jaar in verkoop. Wil je als eerste kans maken op een woning in SAWA, reserveer dan jouw favoriete plek in deze fase.

MAAK JIJ SAWA MEE ?
We zijn voor de eerste 6 koopwoningen op zoek naar mensen die hier graag willen wonen. We zoeken nieuwe bewoners die passen bij SAWA en vooral ook bij de fase waar het project zich bevindt. SAWA is nog volop in ontwikkeling. Nog niet alles is 100% helder en staat vast. Wij zoeken kopers die dat niet erg vinden. We vinden het ook leuk als je met ons mee wilt denken. Vind je het niet erg als er toch nog wijzigingen komen in het ontwerp, de grootte van de plattegrond of de materialen? Durf je in te stappen en zo jouw plek in SAWA te reserveren? Dan is dit jouw moment.

WONINGAANBOD SAWA
In SAWA komen circa 109 woningen. 59 daarvan zijn koopwoningen en 50 zijn middenhuur woningen. Van 55 tot 170 vierkante meter. Alle woningen hebben volop daglicht, royale buitenruimtes en uitzicht op het water, het Lloydkwartier en/of de stad.

De eerste zes koopwoningen zijn vanaf 13 juli t/m 19 juli te reserveren. De reguliere verkoop van de overige woningen vindt plaats aan het einde van dit jaar. Aan het gebouw en ook aan de plattegronden van de woningen die nu te reserveren zijn, kan nog best wat wijzigen. We zoeken voor deze eerste zes koopwoningen dan ook pioniers: mensen die het avontuur aandurven en met verandering kunnen omgaan.

De huurwoningen volgen later. Daarvoor kun je je nog niet inschrijven.

VERSCHILLENDE SOORTEN WONINGEN
De Terraswoning
Luxueuze koopappartement van 95 – 170 m2 met een riante daktuin op het westen en zuiden. Volop licht, lucht en individuele ruimte.

De Balkonwoning
Middelgroot van 55 tot 95 m2 met balkon op het westen of het zuiden, zicht op het water en de stad.

De Dekwoning
Grote woningen van 80 tot 110 m2 van met privéruimte op het dek, soms ook met een balkon en/of terras.

Alle informatie over de eerste zes woningen die nu beschikbaar zijn, lees je ook op de projectwebsite: woneninsawa.nl. Per woning staat er een omschrijving, plattegrond en een pdf om te downloaden zodat je het allemaal kunt bekijken.

DE 1e ZES WONINGEN (met grote buitenruimten en uitzicht over water)

1.12 / 5.03 / 6.01 / 7.02 / 9.01 / 12.02

NIET OMDAT HET KAN, MAAR OMDAT HET MOET
Hartje Rotterdam tussen hout, groen, water, lucht woon je hier bewust.
Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken over wonen. Over bouwen. En over samen leven. Jouw woning moet bij jou passen, bij hoe jij in het leven staat. Gezond, duurzaam en met oog voor de wereld om je heen.
SAWA is een icoon en staat voor een nieuwe generatie gebouwen. Een gebouw van hout zodat CO2 in het gebouw wordt opgeslagen.

OMGEVING
Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar.

Het historische Lloydkwartier
Waar ooit schepen naar verre oorden vertrokken, wordt nu gewoond en gewerkt. In deze historische buurt in Delfshaven waar al vanaf de 17e eeuw werd gehandeld, is de havenhistorie van weleer nog voelbaar. Ruim een eeuw geleden zijn velen vanaf de Lloydpier per boot naar Nederlands-Indië vertrokken. Of ze kwamen hier aan. Door het vertrek van veel bedrijven naar de nieuwe havens in Rotterdam-Zuid werd het na 1960 steeds stiller. Maar sinds 2000 transformeert het Lloydkwartier zich tot een aantrekkelijk woon-en werkgebied met volop ruimte voor creativiteit.

Alles in de buurt
Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar. Historisch en hip. Cultureel en Sportief. Uitgaan, werken en wonen. Talrijke voorzieningen liggen in de buurt met de Euromast en Het Park om de hoek. In een kwartiertje fiets je naar de Markthal, Centraal Station of Theater Rotterdam. Het dichtstbijzijnde metrostation is Coolhaven. Met de auto ben je via Maastunnel zo aan de zuidkant van de stad.
En in het Lloydkwartier is het water altijd dichtbij, met ieder moment een ander beeld. De langsvarende schepen, het klotsende water en de krijsende meeuwen zorgen voor die typische levendige havensfeer.

MAKELAAR
Kettner Makelaardij NVM

Nieuwbouwwijzer.nl