Volgende stap bereikt in ontwikkeling nieuwe Zomerhofkwartier (ZOHO)

Volgende stap bereikt in ontwikkeling nieuwe Zomerhofkwartier (ZOHO)

De gemeente Rotterdam, Havensteder en de ontwikkelcombinatie Leyten/Stebru hebben een definitieve stap gemaakt in de ontwikkeling van ZOHO. Hermineke van Bockxmeer (Concerndirecteur Stadsontwikkeling – Gemeente Rotterdam), Urias Santos Bakker (Directeur Onderhoud & Ontwikkeling – Havensteder), Lawa de Vries (Finance Manager – Leyten) en Bart Snijders (Adjunct-Directeur Ontwikkeling – Stebru) zetten deze week hun handtekeningen onder de anterieure overeenkomst, waarmee de plannen voor ZOHO de komende tijd tot in detail verder worden uitgewerkt.

600 nieuwe woningen

ZOHO is een wijk waar creativiteit door de straten stroomt. De komende jaren worden er 600 woningen bij gebouwd voor jong en oud. Naast de 600 woningen wordt het nieuwe Zomerhofplein het kloppend hart van ZOHO met een tribune die het plein verbindt met het groene daklandschap van 4000m2. Een mobiliteitshub zorgt voor deelauto’s en (bak)fietsen.

Eerste project in verkoop

In de Almondestraat komt straks de TROTZ van Rotterdam: het eerste project van ZOHO. De 31 woningen in TROTZ gaan naar verwachting in de tweede helft van 2021 in verkoop.

Huis kopen Rotterdam

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl