Start bouw De Veerkade fase 1

Start bouw De Veerkade fase 1

Maandag 25 november heeft de officiële start van de bouw van 18 kadewoningen en 31 appartementen in De Veerkade te Spijkenisse plaatsgevonden. Wethouder Igor Bal van de gemeente Nissewaard sloeg de officiële paal van het project. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis overhandigde Stevast Baas & Groen een cheque aan non-profitorganisatie ZOA.

De Veerkade maakt onderdeel uit van de wijk De Haven Spijkenisse en de gebiedsontwikkeling De Elementen. In het noordelijke deel van De Haven, aan de Veerweg, ontwikkeld Stevast Baas & Groen het project De Veerkade. De Veerkade bestaat uit drie fasen. Elke fase bestaat uit een appartementengebouw en een blok met kadewoningen. De woningen en appartementen zijn vormgegeven in een statige grachtenpandstijl en zijn, met het oog op de toekomst, energieneutraal.

Alle 49 woningen in fase 1 van het plan zijn verkocht. De ontwikkeling van fase 2 is in volle gang. Hoe de woningen en de appartementen er precies uit gaan zien blijft nog even een verrassing. In ieder geval staat vast dat ook deze woningen energieneutraal zijn en aan een mooie binnenhaven liggen.

In het kader van deze feestelijke gebeurtenis heeft Stevast Baas & Groen een donatie gedaan aan ZOA. Deze non-profitorganisatie helpt mensen die als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp hun huis zijn kwijtgeraakt. Mede met het geld dat door Stevast Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA woningen op Lombok, Indonesië bouwen.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl