Terras aan de Maas II opgeleverd in De Elementen, een wijk in aanbouw

Terras aan de Maas II opgeleverd in De Elementen, een wijk in aanbouw

Met de oplevering van Terras aan de Maas II is de eerste fase van de nieuwbouw van de Elementen afgerond. Dit hadden we bij Dura Vermeer graag groots willen vieren. Maar vanwege corona maatregelen was het niet mogelijk om de oplevering van Terras aan de Maas II met de bewoners te vieren. Natuurlijk willen we wel graag laten zien wat voor moois er tot nu toe is gerealiseerd in De Elementen, en dit resultaat zoveel mogelijk delen. Het is tenslotte echt iets om trots op te zijn!

De Elementen, een gewilde, prachtige wijk met riante rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen in de stijl van de jaren dertig, maar ook moderne woontorens met grote koop- en huurappartementen aan de Oude Maas. Je vindt het allemaal in De Elementen, de nieuwste wijk van Spijkenisse.

De Elementen ligt tussen het stadscentrum en de Oude Maas, en bestaat uit drie delen: De Dijk (met appartemententorens aan de Oude Maas) en Het Land (met de eengezinswoningen) en De Haven. De wijk is nog altijd volop in ontwikkeling. In De Haven wordt nog enkele jaren met elkaar verder gebouwd en in 2022 gaat de bouw van het deelgebied De Dijk 2 van start. Uiteindelijk zal De Elementen zo’n 1.500 appartementen en 400 eengezinswoningen tellen. Een fraai park verbindt Het Land met De Dijk.

Huis kopen Spijkenisse

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl