BAM Wonen en Synchroon starten oplevering 54 duurzame woningen Kop van Waal fase 2 in Tiel

BAM Wonen en Synchroon starten oplevering 54 duurzame woningen Kop van Waal fase 2 in Tiel

BAM Wonen is gestart met de oplevering van 54 duurzame koopwoningen in fase 2 van de Kop van Waal aan de groene klimaatdijk van de Waal in Tiel. BAM Wonen heeft de 54 woningen gerealiseerd in opdracht van ontwikkelingscombinatie De Groene Weerd CV (een samenwerking van BAM Wonen en Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings). Naast de ruime opzet en het eigentijdse ontwerp van Mulleners+Mulleners architecten staan duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, HR+++ glas, hebben extra isolatie en zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu en voor het comfort van de woningen.

De bewoners van de eerste woningen hebben de sleutel ontvangen. Trots poseren Jamila en Egbert voor hun nieuwe woning die zonder opleverpunten is opgeleverd. “Vooral de hoeveel licht van alle kanten is fantastisch en vanaf de tweede verdieping zien we de Waal stromen”, aldus Jamila en Egbert.

Kopers kregen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen zoals een uitbouw, erker of indelingswijziging van de plattegrond in werkelijkheid te ervaren en uit te laten voeren. Zo helpt Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.

De Kop van Waal is natuurlijk wonen in een prachtig park met de historische stadskern van Tiel op loopafstand. De natuur is de drager van het plan naar een ontwerp van Imoss. Rondom de Kop van Waal komen grote wadi’s die het plan letterlijk inbedden in het landschappelijke karakter van de Echteldsedijk en het natuurgebied Vijverberg. Centraal in de Kop van Waal ligt een groen park met een kreek die het regenwater afvoert naar de omringende wadi’s. Voor een optimale parkbeleving liggen de woningen met de voordeur, soms in de vorm van veranda’s, direct aan deze groenblauwe slinger.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl